Starchild at mirror – Canvastavla

1,849.00kr2,849.00kr inkl. moms

Starchild at mirror – canvastavla är en hyllningsmålning till Paul Stanley och Norman Rockwell, målad i olja av Garip Jensen. Du hittar hela storyn och bakgrunden till denna målning via denna länk.

Förutom Canvastavlan så finns motivet även som ett kvalitéprint på ett mycket fint texturerat papper, för den som vill rama in på eget vis – Starchild at mirror. Rekommenderar att rama in utskriften hos en rammakare med tanke på formatet som inte är ett standardformat. Välj gärna en mörk ram  med en passande patina samt en svart passpartout (syrafri kartong runt motivet).

Motivet finns även som ett mer exklusivt paket – läs nedan.

Black & Design – Premium Selection

Med Premium Selection kan Starchild at mirror beställas som ett skräddarsytt paket med en utvald ramprofil som patineras matchande till målningen efter beställning. Motivet printas med pigmentbläck av högsta kvalité på en Fine Art Canvas och spänns upp på en kilram, för att sedan monteras i den egendesignade ramen. Klicka på länken här för att se detaljer, storlekar, pris och beställa.

Black & Design – Grand Master StarClub

Grand Master StarClub är enda valet för att kunna köpa originalet inklusive utvald ramprofil som patineras av Garip Jensen. Skicka ett meddelande för önskad info här och uppge att det är originalet du är intresserad av.

 

 

Artikelnr: Starchild at mirror - canvastavla Kategori: Etiketter: , , , ,

Beskrivning

Canvastavla är för dig som inte önskar någon ytterram på motivet. Skrivs ut med pigmentbläck för högsta kvalité på Fine Art Canvas, som sedan spänns upp på en djup ”3D-ram”. Djupet är 4cm från väggen.

  • Pigmentbläck
  • Fine Art Canvas i toppklass
  • Levereras med tavelkrokar och järntråd
  • Svensk produktion

 

Här kan ni se hur Starchild at mirror skapas från start till mål..

Recensioner

Det finns inga recensioner än.

Bli först med att recensera ”Starchild at mirror – Canvastavla”

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Du kanske också gillar …